• Αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από εξαιρετικά μαλακά σιτάρια
  • Για ζύμες με καλή εκτατότητα (το πλέον κατάλληλο για απλά ζυμωτήρια)
  • Για ψωμιά με υπέροχη γεύση, άρωμα και μεταξένια ψίχα
  • Ιδανικό για κουλούρι Θεσσαλονίκης–
  • Συνάλεση Ελληνικού και εισαγωγής σίτου. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 25)