• Αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από μαλακά σιτάρια της εύφορης πεδιάδας των Σερρών
  • Ιδανικό για την παρασκευή αφράτου ψωμιού και αρτοσκευασμάτων.–
  • Συστατικά: αλεύρι Τ 70% από μαλακό σιτάρι εισαγωγής. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 25)