• Δυνατό αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από επιλεγμένα μαλακά σιτάρια
  • Κατάλληλο για εντατική μηχανική επεξεργασία (ταχυζυμωτήρια, κύλινδρο, γραμμές παραγωγής)
  • Για αρτοσκευάσματα με μεγάλη διόγκωση και απορροφητικότητα (ψωμάκια, σάντουιτς, μαργαρίτες)–
  • Συστατικά: αλεύρι Τ 70% από μαλακό σιτάρι εισαγωγής. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 25)