• Αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από επιλεγμένα μαλακά σιτάρια
  • Για ζύμες κατάλληλες για την Παρασκευή πίτας για σουβλάκια–
  • Συνάλεση Ελληνικού και εισαγωγής σίτου. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 25)