
- Μαλακό αφράτο αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με λεπτή κοκκομετρία
- Κατάλληλο για την παρασκευή κάθε είδους ζαχαροπλαστικήςόπως βουτήματα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κουλουράκια, κέικ, παντεσπάνι, τάρτες, μπισκότα κ.ά.–
- Άλεση σίτου εισαγωγής. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
- Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
- Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
- Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109
(συσκευασία 2, κιλά 25)