
- Ψιλό κίτρινο αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ επιλεγμένα σκληρά σιτάρια της εύφορης πεδιάδας των Σερρών
- Ιδανικό για την παρασκευή παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού
- Υπέροχο άρωμα, σωστή διόγκωση, ιδανικό κίτρινο χρώμα και λεπτή τραγανή κόρα.
—
- Συστατικά: αλεύρι Τ Μ από σκληρό σιτάρι. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
- Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
- Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
- Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109
(συσκευασία 2, κιλά 25)