• Χρυσαφένιο κίτρινο αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με ψιλήκοκκομετρία από επιλεγμένα σκληρά σιτάρια
  • Κατάλληλο για την παρασκευή κίτρινου χωριάτικου ψωμιού πολυτελείας με υπέροχη γεύση, άρωμα, χρώμα και τραγανή κόρα
  • Eνδείκνυται η ανάμιξη του με άλλους τύπους αλεύρων για να δώσει στο ψωμί όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά

  • Συστατικά: αλεύρι Τ Μ από σκληρό σιτάρι.  Βελτιωτικά αλεύρων: αποξηραμένο προζύμι, ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 25)