• Πιτυρούχο αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ που εμπεριέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά και ιδιότητες του μαλακού σιταριού που έχει χαρίσει η φύση, όπως φυτικές ίνες (καλή λειτουργία εντέρου), φύτρο σταριού (πλούσιο σε βιταμίνη Ε)
  • Για την παρασκευή νοστιμότατου ψωμιού ολικής άλεσης για υπέροχη γεύση και άρωμα

  • Πιτυρούχο αλεύρι από μαλακό σιτάρι. Βελτιωτικά αλεύρων: ξηρή γλουτένη σίτου, ασκορβικό οξύ, βυνάλευρο, ένζυμα α-αμυλάση
  • Συνάλεση Ελληνικού σίτου και εισαγωγής.
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 1, κιλά 50)
(συσκευασία 2, κιλά 25)