• Αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από επιλεγμένα μαλακά σιτάρια υψηλής ποιότητας
  • Ιδανικό για την παρασκευή αφράτων αρτοσκευασμάτων πολυτελείας  όπως μαργαρίτες, σάντουιτς, άρτος, πίτσα, πεϊνιρλί, κρέπας, χωριάτικης πίτας και ειδών ζαχαροπλαστικής
  • Κατάλληλο για εντατική μηχανική επεξεργασία (ταχυζυμωτήρια, κύλινδρο, γραμμές παραγωγής)–
  • Συνάλεση Ελληνικού και εισαγωγής σίτου. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34, 104, 106)
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 25)
(συσκευασία 3, κιλά 5)