• Δυνατό αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από επιλεγμένα μαλακά σιτάρια υψηλής ποιότητας
  • Ιδανικό για την παρασκευή αφράτων αρτοσκευασμάτων πολυτελείας όπως μαργαρίτες, σάντουιτς, άρτος, πίτσα,πεϊνιρλί, κρέπας, χωριάτικης πίταςκαι ειδών ζαχαροπλαστικής
  • Κατάλληλο για εντατική μηχανική επεξεργασία(ταχυζυμωτήρια, κύλινδρο, γραμμές παραγωγής)

 

  • Άλεση σίτου εισαγωγής. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 25)