• Ειδικό αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από επιλεγμένα μαλακά σιτάρια υψηλής ποιότητας
  • Ιδανικό για την παρασκευή φύλλου σφολιάτας, φύλλου κρούστας, μπουγάτσας, πίτσας, κουρού, χωριάτικης πίτας και άλλων σφολιατοειδών

  • Άλεση σίτου εισαγωγής. Βελτιωτικά αλεύρων: ξηρή γλουτένη σίτου, ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 50)