
- Ειδικό αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από επιλεγμένα μαλακά σιτάρια υψηλής ποιότητας
- Ιδανικό για την παρασκευή φύλλου σφολιάτας, φύλλου κρούστας, μπουγάτσας, πίτσας, κουρού, χωριάτικης πίτας και άλλων σφολιατοειδών
—
- Άλεση σίτου εισαγωγής. Βελτιωτικά αλεύρων: ξηρή γλουτένη σίτου, ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
- Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
- Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109
(συσκευασία 2, κιλά 50)