
-
- Χρυσαφένιο κίτρινο αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ με ψιλή κοκκομετρία από επιλεγμένα σκληρά σιτάρια
- Κατάλληλο για την παρασκευή κίτρινου χωριάτικου ψωμιού πολυτελείας με υπέροχη γεύση, άρωμα, χρώμα και τραγανή κόρα
- Eνδείκνυται η ανάμιξη του με άλλους τύπους αλεύρων για να δώσει στο ψωμί όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά
—
- Συστατικά: αλεύρι Τ Μ από σκληρό σιτάρι. Βελτιωτικά αλεύρων: αποξηραμένο προζύμι, ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
- Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
- Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
- Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109
(συσκευασία 2, κιλά 25)