• Ψιλό κίτρινο αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ επιλεγμένα σκληρά σιτάρια της εύφορης πεδιάδας των Σερρών
  • Ιδανικό για την παρασκευή παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού
  • Υπέροχο άρωμα, σωστή διόγκωση, ιδανικό κίτρινο χρώμα και λεπτή τραγανή κόρα.

  • Συστατικά: αλεύρι Τ Μ από σκληρό σιτάρι. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
  • Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
  • Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
  • Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109

(συσκευασία 2, κιλά 25)