
- Αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από μαλακά σιτάρια της εύφορης πεδιάδας των Σερρών
- Ιδανικό για την παρασκευή αφράτου ψωμιού και αρτοσκευασμάτων.–
- Συστατικά: αλεύρι Τ 70% από μαλακό σιτάρι εισαγωγής. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
- Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
- Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
- Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109
(συσκευασία 2, κιλά 25)