
- Αλεύρι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ από εξαιρετικά μαλακά σιτάρια
- Για ζύμες με καλή εκτατότητα (το πλέον κατάλληλο για απλά ζυμωτήρια)
- Για ψωμιά με υπέροχη γεύση, άρωμα και μεταξένια ψίχα
- Ιδανικό για κουλούρι Θεσσαλονίκης–
- Συνάλεση Ελληνικού και εισαγωγής σίτου. Βελτιωτικά αλεύρων: ασκορβικό οξύ, ένζυμα α-αμυλάση
- Σύμφωνα με τον Κ.Τ.Π. (Άρθρα 34,104, 106)
- Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, δροσερό, χωρίς υγρασία στο οποίο τηρούνται όλες οι συνθήκες υγιεινής
- Το χαρτί της συσκευασίας είναι κατάλληλο για τρόφιμα ECC 89 / 109
(συσκευασία 2, κιλά 25)